четвъртък, 17 януари 2013 г.

Да нахраним птиците в парк "Аязмото"
Стара Загора, парк Аязмото, до шадравана с жабките в близост до ресторант Кипарис”.

През зимата птиците намират по-трудно храна, от което зависи тяхното оцеляване. Ако искате да научите детето си на внимание, грижа и любов към птиците, елате с нас „Сдружение за валдорфска детска градина и училище-Стара Загора”, за да поставим хранилки за птиците от парк „Аязмото”.

Ако желаете да, приготвите хранилките сами предварително, моля, нека да са от лесно разграждащи се в природата естествени материали.

Tелефон за информация 0889 699 058
*********************************************************
Зимното слънце днес, обещава един прекрасен ден, така че ще очакваме всички, които искат да ни придружат днес /19.01/ от 13.30 на шадравана на "Жабките".

2 коментара:

  1. много е хубаво да се грижим за природата и животните и да ги учим на това и децата, да бъдем съпричастни е най-голамото човешко отличие

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления за страхотната инициатива.наистина да научим децата си дч уважават всеки един живот, независимо то дали е на човек или на животно е изключителна добродетел. Както и вие пишете през зимата птиците намират по-трудно храна, от което зависи тяхното оцеляване. Ако искаме да научим детето си на внимание, грижа и любов към птиците, то определено може да се възползваме от..." елате с нас „Сдружение за валдорфска детска градина и училище-Стара Загора”, за да поставим хранилки за птиците от парк „Аязмото”....." дори се замислям да си направим такава хранилка и на вилата ми.Има толкова много дървета.

    ОтговорИзтриване