понеделник, 6 юли 2015 г.

Нашият първи домСкъпи приятели, през последната година, нашето сдружение беше фокусирано върху търсенето на подходящо помещение, където да разгърнем целия си потенциал и да провеждаме през цялата година, ритмично нашите занимания.
През последния месец, търпението и усилията ни бяха възнаградени и вече имаме нашия първи дом. – къща с голям двор в село Хрищени, в който децата ще могат да играят на воля и да трупат първия си опит в градинарството, където не само ще общуват с природата, но и ще се чувстват свързани с нея, по един специален начин, чрез грижите за растенията и животните.
Желанието децата ни да се радват на всичко това, ни събра и бавно ни превърна в една малка общност от съмишленици, които си помагат, кой с каквото може в името на общата идея.
Днес разопаковахме и първата ни поръчка от http://www.bellalunatoys.com/
 
И децата бяха безкрайно щастливи, да се правят на феи на дъгата с вълшебна музикална пръчица или да ходят на „въже“Двора на къщата ни е огрян в светлина, а в клоните на стария орех пеят зеленики. За празника на лятното слънцестоене на прозорците ни грейнаха малки слънца.


Това, което ни предстои е да формираме кътовете за игра на децата. Някои от тях вече са готови, а другите са само проект,
както и да освежим вътрешното пространство.
Всеки, който желае да се включи като доброволец е добре дошъл и може да се свърже с нас на тел. 0889699058, за да заяви участието си в следващите бригади и да изпита с нас удоволствието от общия труд и почивка.Следващото събиране за изработване на съоръжения за трениране на равновесието на децата ще е на 11 и 12.07.2015 год.

Няма коментари:

Публикуване на коментар